Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vuur op de Parade

8 april 2023- 19:00 - 20:00

 Zaterdag 8 april 2019, 19.00 uur

“Vuur op de Parade”Teken van licht, verbinding en hoop

Op paaszaterdag 8 april a.s. vindt op de Parade voor de Sint Jan in ‘s-Hertogenbosch de tweede live editie plaats van “Vuur op de Parade”. Dit één uur durende evenement start om 19:00 uur en is bedoeld voor alle bewoners van Den Bosch en omstreken. De organisator, Stichting Vonk en Vlam, wil op deze manier een betekenisvolle wijze invulling geven aan Pasen en de mogelijkheid bieden tot ontmoeting.

Voor deze tweede live editie is een afwisselend programma samengesteld dat mensen verbindt rondom een inspirerend verhaal, afgewisseld met zang en dans. In 2023 wordt het verhaal geschreven en verteld door verhalenvertelster Pauline Seebregts. Ook dansers van ballet- en dansschool Geraldine zullen hun medewerking verlenen.

Natuurlijk zal het paasvuur niet ontbreken. Dit zal worden ontstoken door Bisschop G. de Korte. Traditiegetrouw zullen vertegenwoordigers van verschillende kerken en geloofsgemeenschappen in ’s-Hertogenbosch aanwezig zijn om een kaars te ontsteken, die zij vervolgens mee zullen nemen naar hun eigen paasviering elders in de stad.

Vuur op de Parade werd als evenement vooral ondersteund vanuit het Beraad van Kerken, bij deze editie worden meer doelgroepen betrokken bij de organisatie en de invulling van het programma. Om zo mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en levensovertuigingen te verbinden. Dit jaar is er een bijdrage van de dak- en thuislozen van het Inloopschip, de Quiet community Den Bosch en de Rotary.

‘Vuur op de Parade is er voor jou. Door het muzikale verhaal voel je vonkjes van inspiratie die aanleiding geven tot bijzondere ontmoetingen. We hebben elkaar nodig!’ ds Erica Scheenstra, voorzitter van het Beraad van Kerken ’s-Hertogenbosch

 Vuur op de Parade is te volgen via:

Facebook         www.facebook.com/vuuropdeparade

Instagram         @vuuropdeparade

Gegevens

Datum:
8 april 2023
Tijd:
19:00 - 20:00

Organisator

Beraad van Kerken